Fortfarande sjuk

Ligger fortfarande i feber och en förkylning, så det är därför jag inte har bloggat de senaste dagarna. Mår lite bättre nu, men jag mår fortfarande inte bra. Känns inte alls bra att vara hemma på en utav de sista veckorna i skolan innan sommarlovet. Speciellt inte när betygen sätts på fredag. Idag missade jag till exempel ett matteprov, som säkert var viktigt för betygsättningen. :c Men men, det är inget att göra åt. Man kan ju inte rå för att man är sjuk. 
Men jag ska äta lite nu, och sen ska jag vila framför en film eller något. 
Ni får ha det så bra! :)

Sick and tired of being sick

Jag har gått och blivit sjuk. Usch. fy, usch, fy. Dricker te för fulla muggar, och käkar strepsils. Skulle varit med en underbar vän, som jag inte har varit med på jättelänge, men jag var tvungen att ställa in. :c Så istället ligger jag nerbäddad under täcke och kudde med feber och väldigt ont i halsen. 
Det finns inte så mycket att göra, mer än att titta på tv, sitta vid datorn, eller måla. Jag har gjort lite av allt, och jag har redan tröttnat på att vara sjuk.
Men, ni får ha det så bra.

MARRY YOU

Good afternoon!
Började dagen med syslöjd, men jag är fortfarande inte klar med mitt arbete, så jag ska gå på en rast imorgon och försöka bli klar, så att jag säkert blir betygsatt i slöjd. För nästa vecka är det sista gången och då missar jag slöjden för att jag har dansuppvisning på morgonen. Så typiskt. :s
Men i alla fall. Har just kommit på en dans till låten "Marry You" med Bruno Mars, så jag har hållt på med den i en halvtimme/timme sådär. Det är därför det står på en bild, och i rubriken. Det är inte direkt så att jag ska gå och gifta mig, haha. ^_^ Tyckte bilderna på dessa vita blommor som jag tog igår passade ganska bra till. :3
Men jag ska räkna lite matte nu, sen äta, och efter det ska jag göra mig i ordning och åka iväg på kör.
Ha en bra eftermiddag/kväll! :D

~ Summerdress ~

Funderar på att ha detta på skolavslutningen. Vad tycker ni? :3

~ Dans ~

Nu drar jag på dans! Hoppas att jag kan vara med på något med min fot... :c


Helg

Detta inlägget skulle egentligen kommit upp i lördags. Bilderna berättar ganska bra vad jag har gjort i helgen. Ätit glass, solat, "badat", varit med vänner & ätit ännu mer glass! :3


Mellanmål

Sitter och kollar på pretty little liars, har nyss ätit ett mellanmål... Eller rättare sagt. Det ↑ mellanmålet. 
Denna måndag har varit ungefär som alla andra måndagar. Skolan, mellanmål, vila, franska läxa. Tyvärr blev det ingen dans ikväll, eftersom min danslärare är sjuk. Men med tanke på hur jag känner mig i foten så skulle jag ändå inte kunnat dansa.
Jo föresten, jag tror inte att jag har berättat om min fot i bloggen.
I lördags så var jag hos Maja, vi var ute och solade och lite så. Då klev jag upp på ett trappsteg som låg löst, och när jag skulle ned så satt det en metallhållare eller något sådant (vasst var det i alla fall), där, och såklart så trampade jag på den så att den skar upp hela min fot. Såret är ungefär 3 cm långt och det gör väldigt ont när jag går på foten.
Men jag ska fortsätta kolla på PLL nu, så får ni ha det så bra! :3

Helgen

Hallå!
Jag har försökt att blogga från mobilen denna helgen, men det har inte gått så bra. Jag vet att jag inte har uppdaterat någonting, men jag ska försöka få till ett inlägg imorgon, med bilder & text om vad jag har gjort i helgen.
Nu måste jag göra mig iordning för skolan imorgon, men ni får ha det så bra! :)

Black & White

Tjoho!
Har nyss varit ute och fotat lite, så bilderna kommer upp så fort jag har redigerat de. Hinner förmodligen inte lägga ut de innan jag åker på kör, men jag ska försöka få upp de så fort som möjligt. (:

Vädret ♥

Jag totalt älskar vädret idag! Solen skiner & det börjar bli varmt i luften. Tyvärr blåser det lite kallt, men det är skönt ändå. Tror att jag tänker ta på mig shortsen när jag ska ner på kör lite senare idag, vi får väl se. ;)
Pappa ska nog ut och klippa gräset nu, så jag tror att jag följer med ut och gör någonting utomhus. c:

Summerdresses

Bikbok 249:-
Bikbok 249:-
Gina tricot 499:-
Gina tricot 299:-
 
Några sommarklänningar till bra pris från bikbok & gina tricot. Klänningarna från bikbok jag hade bilder på är av samma modell, men jag kunde inte bestämma mig vilken färg jag tyckte var finast. 
Det finns en jättefin klänning som jag har tittat på jättelänge nu, som jag tänkt och ha till skolavslutningen. men den vill jag inte visa här än. :3

~

God morgon!
Inte världens bästa morgon för mig dock. Hann inte skriva så mycket om vad som hände igår, för jag hade två mattelxor jag skulle göra, så det fick bli ett kort inlägg. 
Men som sagt, vi hade vårjoggen i skolan igår och helt plötsligt började det göra ont i min ljumske. Det gjorde bara ondare och ondare så jag fick gå runt. Hade ont hela kvällen igår, och jag har sovit väldigt dåligt, vaknat pga. att jag har haft ont. Kunde knappt gå i morses, och det gör ont även om jag ligger still. Jag stannade därför hemma från skolan idag, tyvärr. 

Teatime

God kväll/eftermiddag, vad ni nu tycker att det är. 
Ni får en bild på vad jag åt till mellanmål. En banan, en choklad-bit och te. 
I skolan idag var det vårjoggen, det regnade på oss, jag frös, sträkte en muskel, hade ont i knäna och i högra foten... Med andra ord gick det sådär för mig... 
När jag kom hem så kröp jag ner i ett varmt bad och efter det har jag suttit vid datorn. 
Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer, för jag har matteläxa tills imorgon, men ni får ha det så bra! 

Kommentarer

Har gjort om lite där man kommenterar, så jag hoppas på att lite fler vill kommentera nu. Jag ser att siffran på folk som är inne på bloggen stiger, men det är inte ofta någon kommenterar, vilket är lite tråkigt. Men nu har jag i alla fall gjort om kommentarsfältet, så jag hoppas att fler folk vill börja kommentera nu. :)
Före:
Efter:
Inte så stor förändring, men en liten. ^w^ ♥
 

Inspiration - sommar

Lina Tesch
Kan inte säga annat än att jag blir sugen på sommar när jag ser dessa bilder på Lina Tesch. Som jag nämt tidigare i veckan, så har folk börjat använda shorts. Vad tycker ni? Är det för kallt eller har ni börjat använda shorts? 
Själv har jag inte haft shorts mer än hemma, men tja, vem vet, kanske drar på mig shortsen i veckan?
 

Springfeelings

Dessa bilder tog jag förra helgen, när jag var i Jönköping för att fira min systerson som fyllde 1 år! Har tagit massor med kort från dagen, men jag har inte hunnit redigerat. Jag har inte äns hunnit sätta på datorn på dagarna. På två dagar så hade jag 5 läxor, plus ett stort no-prov att plugga till. Det är därför jag inte har bloggat på ett tag. Men jag ska försöka komma igång nu igen. :)
I alla fall, så känns det ute att det är vår, och att det börjar gå mot sommar. Det blir varmare för varje dag som går. Folk har t.o.m. börjat gå runt i shorts och t-shirt. 
Nu på morgonen har jag firat min pappa som fyller år, stort grattis! :D Jag och mamma ska ta en sväng ut med hästarna i skogen nu, så får jag se vad jag hittar på efter det. 
Ha det bra! ♥

~

God kväll! 
I brist på redigerade bilder så får ni en fin bild på något fint motto som talar om att jag vill ha sommar nu.
Har varit sisådär med bloggen, pga. att ingen har kollat och så. Men när jag loggade in idag så var min statistik rätt hög. Tack till alla er som fortsätter kolla på min blogg även fast jag inte uppdaterat. 
Igår så cyklade jag 3,4 mil. Jo, jag hade väldigt ont i baken idag, haha. 
Aja, idag så har jag varit nere vid torget och varit med Hanna & Maja, käkat glass och lite sådant. Efter det cyklade jag hem (jag cyklade, ja...) i spöregn. Usch, usch, usch. Ställde mig i en varm dusch efter det. 
Jo, men det var väl pretty much min dag.
Hehe, ni får ha det så bra! •~• ♥

Look of today

Jeansjacka - ärvd från min syster / Tröja - vero moda / jeans - gina tricot / skor - dinsko / solglasögon - H&M / linne - H&M / halsband - accessorize
Halloj!
Var ett tag sen jag skrev känner jag. Och nu undrar ni säkert vart jag har hållit hus. Jo, jag har haft väldigt mycket i skolan, helgen har jag spenderat med underbara vänner och jag har varit på barnkalas hos min systerson som fyllde hela 1 år! Tog massor med bilder, så de kommer upp snart! :D
Tog även tåget in till storstan (haha, "stor stad"), och shoppade lite. Bland annat så köpte jag skorna, byxorna och tröjan jag har på mig på bilderna över. 
Förlåt, men jag har gått och blivit sepia-galen. Det ger ett så mildt & gammalt ljus.
Idag har jag bara gått i skolan, pluggat, haft solosång, dans, varit ute med mami och gått & duschat. "Bara".
Men jag ska nog börja göra iordning mig nu, torka mitt hår och försöka få lite sömn. Ni får ha det så bra. :)

RSS 2.0