So cute!

Hihi, kunde inte låta bli att lägga ut bilder på dom här söta klubborna! ^-^ ♥

Fridamys

God middag. ^w^
Jag mår lite bättre idag, fast jag har fortfarande feber. Och så vaknade jag med huvudvärk, så typiskt. Jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon men som jag mår just nu så tror jag inte att jag orkar det. :c 
Tror att jag ska starta en film och lägga mig under täcket.
Nya Frida-tidningen kom på posten igår! Fast jag läste igenom hela tidningen på en gång så jag har inget kvar att läsa ur den. ^-^ 
(Bilderna är från igår.)

Födelsedagspresenter

Har fått smycken från accessorize, kläder från hollister, träningskläder från gina tricot, en väska från accessorize, en rosa slickepott, ett rosa förkläde, ett tårtfat och såklart ett kort med ugglor på. Jag är jättenöjd och jag har fått vad jag önskat mig. ♥
Min storasyster, hennes pojkvän, deras son och mormor och morfar kommer i helgen, så då ska jag baka tårta. :3
Det kommer mer bilder på kläderna jag fick, men jag orkade inte riktigt fota idag. Så fort jag ställer mig upp så får jag blodtrycksfall. Så jag har inprincip bara legat i soffan hela dagen.

My baby

Gullegris, vad skulle jag göra utan dig dagar som dom här? ♥

Hemma från skolan

Hejhej. 
Gick upp vid klockan sex idag och tog en dusch, sen gjorde jag mig iordning och frös som bara den. Sen började jag svettas istället och kände mig svimmfärdig, fick typ inget blod upp till huvudet. Då kollade jag febern och jag hade 38,1 så jag blir hemma från skolan idag.
Men jag missade Top Model Sverige i måndags så jag tänkte ta igen det idag. Sen måste jag nog jobba ikapp i matten lite om jag orkar, och jag måste verkligen plugga NO eftersom jag har prov på fredag.

Happy birthday

Hejhej!
Jag fyller 13 år idag. ^w^ Har tyvärr inga bilder men jag ska fixa bilder på paketen tills imorgon. Just nu bakar jag och mormor sämlor. Mammas tåg har stannat så hon kan bli sen hem så mormor och morfar får köra mig till dansen ikväll. ♥

Take me back to Ibiza

 

The secret garden

Ligger i feber, vilket inte är så kul. Har ingen ork. Så jag ligger med täcke och kudde och har gjort lite fotocollage. Gjorde en på lite blommor jag fotade när jag var på skansen i sommras.

Give me summer

Åh, vill bara ha sommar, nu nu nu. Sola, bada, fota, åka på utflykter. Även fast jag gillar vinter så vill jag just nu bara ha sommar. Åh, ge mig sommar.

Tacokväll

 
Hej Knutte. ♥
Ska äta tacos och gladiatorerna nu. Mys. ♥ Får sällskap av Knutte, haha. ♥

Skridskoåkning

Tjena!
Åkte skridskor med klassen de sista lektionerna idag. Haha, det var jättekul! Bilderna är från en annan gång jag åkte skridskor, men det var de ända jag hade.

~


Vinter, kallt, mörkt

Hallå!
Det är vinter ute. Det är jättekallt ute, när jag vaknade i morse vad det - 20 grader ute. Och mörkt ute är det. 
Jo, jag tycker att det är jättemysigt med vinter, tända ljus och sånt. Men just nu vill jag bara ha sommar. När jag skulle ta på mig idag till exempel, då kände jag hur skönt det skulle vara att bara ta på sig ett par shorts och ett linne. 
Jag har bytt bildstorlek föresten, från 620 till 770 för jag tyckte bilderna var jättesmå, så det kommer ta ett tag innan alla bilder är i samma storlek, menmen.

Onsdag <3

Hallå!
Hann inte blogga något igår eftersom jag först var i skolan, sen var mormor här till någonting runt fem, sen hade jag matteläxa, franskaläxa och engelskaläxa, och det går ju såklart före datorn. Och så skulle vi äta, och sen var det dags att dra iväg på dans. När jag kom hem så gick jag in i duschen och sen åt jag en apelsin och sen var det dags att gå och lägga sig inprincip. 
Iallafall, jag har rätt mycket i skolan nu, matteläxor, franskaläxor, engelskaläxor, no prov nästa vecka och SO prov till veckan därefter som är runt 40 sidor. Så det är inte säkert att det blir så mycket bloggande. Men jag hoppas att ni fortsätter kika in. ♥
Visst är det mysigt med vinter, men inte så mysigt att ramla mitt ute i skogen och ta emot sig med händerna, och inte hade jag några vantar heller, nejnej...

Mobilinlägg

Halloj!
Ska snart ha engelskalektion, om ni ville veta. ^^ Gör ett mobilinlägg nu för jag vet inte om jag kommer kunna blogga senare. Har dans direkt efter skolan, sen ska jag hem och äta, sen har jag dans igen på kvällen så vi får väl se.
Alltså, idrott i skolan, dans efter skolan, dans ikväll. Kommer ha träningsvärk imorgon, men det är gött och träna så. ^^


The forest

Go kväll! 
Idag har det varit en far och dotter dag för mig. Vi var ute och gick och så åkte vi och handla och lite sånt. Pappa åker ju imorgon. Hade även med mig kameran ut. Här är några av bilderna men jag har många fler, vi får se om dom kanske kommer upp imorgon. :)
 

Cats

 

Tjohå

Hejhej, bloggade igår från mobilen men det ville inte laddas upp. Blä. Men ja, igår dansade jag, i förrgår med, har sån träningsvärk så det är inte sant. 
Idag har jag gått i skolan, sen var jag med Maja och vi åt mat, sen fikade vi och kollade i den nya Fridatidningen som jag fick på posten idag!
Men jag ska gå upp tidigt imorgon så jag ska gå ut och ge min kanin mat nu och sen sova. 
Godnatt, sovgott. Puss
majawallenius.blogg.se

Where would I be, if you didn't believe

Har spenderat helgen hos mormor och morfar och har därför inte uppdaterat något på bloggen. Har legat i feber vilket inte varit kul, så jag har bäddat med täcke och kuddar så nu ska jag ha film-marthon och hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. ♥
 

Mys

Jag ligger just nu i soffan och kollar på tv med min ziperall. <3 Orkar inte ta fram datorn så ni får ett mobilinlägg. :)
Kollade på nån humorserie där dom lurade folk förut, på youtube, den var 2 timmar och 32 minuter. Har inte kollat klart än. Men bra var det, haha! ^^


Hela livet var ett disco

Kvällsfotografering.
Foto - Jag - Modell - Jag
 
Första dagen i skolan idag, var väl kul att träffa kompisar och så men annars såg det lika dant ut som för 3 veckor sen. När jag kom hem så satte jag mig lite framför tv:n, mamma fikade med en kompis. Sen tog jag fram kameran och stativet och tog lite självporträtt. Sen skulle vi iväg för mamma skulle på massage klockan 7. Efter det fortsatte jag ta lite bilder och ja, här ovan har ni resultatet.

Hamnen

Hej, blir ett sent inlägg idag med, men jaja.
Idag har jag varit vid hamnen och fotat lite med morfar. Eller ja, vi var och handlade och sen åkte vi förbli hamnen och jag var bara tvungen att fota! Tyvärr hade jag med mig mobilkameran mendet blev hyfsat bra ändå.
Imorgon börjar skolan, men då är det bara att räkna ner till sommarlovet! ^^

Macarons

Gó kväll! 
Har som sagt bakat macarons idag. Dom kanske inte blev så jättefina
men dom blev iallafall goda. ♥
(Kan inte ladda upp sista bilden större då den blir pixlig.)
 

God morgon

God morgon finisar! 
Sitter vid mormor och morfars dator just nu, har nyss ätit frukost. Ska spendera dagen här. Jag hade tänkt baka macarons, det kommer förmodligen bilder om det blir nåt med det. :3
 

Minusgrader rensar luften

Hej på er!
Har varit med mamma & pappa och hämtat hö idag. Tog lite bilder som ni såg här ovan. Snön har försvunnit överallt nästan, men så kommer man hem till oss och då ligger det 2 decimeter snö över gräsmattan. 
Aja, det var jättekallt, och jag hade min kalla jacka. Efter ett tag gick jag in och satte mig i bilden igen. När jag kom hem sen så startade jag vattenkokarn direkt och gjorde mig te. 
(Bilderna är tagna med mobilkamera)

Mormor & Morfar

Farmor, farfar och farbror åkte hem idag. Efter det åkte vi till min mormor och morfar för att äta mat. Dom hade gjort iordning med fina snitslar. Efter det åt vi gott kött. Vi stannade där till lite över nio, sen när vi kom hem kollade vi på mamma mia. Men jag ska ta och lägga mig nu tror jag.

Gårdagen

 
Hann inte göra något blogginlägg igår eftersom jag var och shoppade hela dagen. Shopping när det är mörkt är mysigt. ♥
Kom hem med ett nytt skrivbord/sminkbord, skrivborstsstol, prydnadskuddar, huvudkudde, en pläd, en skrivbordslampa, en vit jacka, ett par aprikosfärgade jeans och två par linnen, doftljus och lite annat. Det kommer upp bilder på det nån gång. 

Cover

Håller på att gör en cover på "Snälla bli min" med Veronica Maggio.
 

Nyårsafton

Igår, eller inatt så var det nyår. Jag spenderade den med några vänner, jag hade iallafall jättetrevligt!
Idag är jag verkligen jättetrött. Gick upp 12.30 men kände för att lägga mig och sova igen. 
Idag ska jag bara ta det lugnt. 
Hejsvejs ♥

RSS 2.0