Maja

Har idag varit i Motala för att köpa en bil. Vi åkte dit med en bil, och kom hem med två, hehe. :)
Efter det så kom Maja hit, och vi har spelat in lite videos, spelat badminton, myst med mina gosiga katter Smulan & Knutte, min kanin och lite så. Hon åkte hem alldeles nyss, alltså runt tjugo i tio typ. Nu ska jag packa, för jag ska åka till Kalmar/Öland imorgon, på en minisemester. Ska bli jättetrevligt! :D
Men jag måste verkligen packa nu, för jag ska upp tidigt imorgon. Sen har jag huvudvärk, så jag vill bara lägga mig ner i sängen och sova, är verkligen jättetrött.
Ha det bra! 

Grillkväll

Canon eos 600d + Canon EF 50/1.8 II
 
Hade ikväll årets första grillkväll med kantareller, tillsammans med mina föräldrar. Jag äter dock inte kantareller, men jag gillar att plocka, och fota dom. 
Först idag hade våra kantareller blivit så pass stora så att man kunde äta dom. Hur är det där ni bor, har ni några kantareller? 

Självporträtt

Canon eos 600d + Canon EF 50/1.8 II
På bild, foto, redigering: Jag
 
 

You can never guess...

Canon eos 600d + Canon EF 50/1.8 II
 
Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag...
Jag har varit en sväng till Örebro, och gjort en sak. Jag har nämligen köpt en kamera! Ser du vad det står under bilden? Ja, det står Canon eos 600d, vilket är namnet på kameran jag har köpt. Jag köpte även ett nytt stativ, då mitt andra var trasigt. Och ett 50 mm objektiv, som också står under bilden.
Jag är jättenöjd med mina köp, och har länge kollat på den här kameran. Ni kan inte förstå hur lycklig jag är!
Skriver mer imorgon, för nu ska jag fortsätta kolla på grillmästarna och käka grillat med familjen. Haha. ;)
Ni får ha det så bra!

LYCKLIG

Hej på er!
Sitter ute i solen och skriver det här. Har nyss varit på baksidan och tagit lite kort. Fick inte något bra kort direkt, men det ↑ visar i alla fall vad jag har för väder, och vad jag gör idag. 
Jag är mycket, mycket bättre i min rygg. Fast jag är inte helt bra. Men, jag ska iväg så någon ska kolla på min rygg, eventuellt massera, så jag hoppas att jag snart är bra i ryggen.

Taylor Swift and Zac Efron sjunger en duett

 

Finis väder

Just nu så är det världens finaste väder ute. Solen skiner och det är jättevarmt ute. 
Och såklart måste jag ligga inne och vila min rygg. 
Jag tror inte att jag har berättat det här i bloggen, men jag har haft jätteont i ryggen de tre senaste dagarna, så jag har varken kunnat sitta eller stå. Men idag mår jag lite bättre, så jag kan gå lite grann, men det gör väldigt ont. 
Imorgon ska jag åka till en som ska kolla på min rygg, så får jag se om jag får någon respons på vad det kan vara.
Det gör ont precis vid en kota mitt i ryggraden, och vid högra skulderbladet. Jag tror att det har med en muskel att göra, men jag är långt ifrån säker. 
Men, ni andra får ha det så bra, och njuta av det fina vädret. 
Eller ja, vad har ni för väder där ni bor?

Midsommar

Glad midsommar allihopa! 
Här är några bilder från dagen, jag visar mer imorgon. dagen har i alla fall spenderats hemma med familjen. Har nyss varit ute och kört badminton, sen har vi ätit lite mat, cheesecake, busat med lilla James, spelat volleyboll, badminton, gjort kransar, och sånt man gör på midsommar. ^-^
Skriver mer imorgon!
Har ni haft en trevlig midsommar?

Nejnejnejnej

Har världens huvudvärk, och har haft det sen jag vaknade. Tycker inte det är speciellt kul. Särskilt eftersom jag och mamma skulle åka och titta på hinder idag. Men jag tror jag ska gå ut och gå en sväng, det kanske hjälper med lite frisk luft. 
Men, ni får ha det så bra! :)

Syster & systerson

Tog dom första bilderna när Jamie fyllde ett år & den sista bilden tog jag när han, min storasyster och hennes pojkvän var hemma en helg för ganska längesen. 
Idag har jag varit på besök hos min storasyster och hennes son James, med mamma. Jamie har haft feber i några dagar, och jag och mamma åkte dit för att hjälpa till lite.
Han blev lite bättre under tiden vi var där. Jag vet inte riktigt hur han mår just nu, men jag hoppas att han bättrar på sig så att dom kan komma till oss på midsommar! :)
Ha det bra! 

Helt slut

Ni får en bild på en väldigt fin fjäril, som jag tog för några veckor sen, för att det har varit en helt underbar sommardag idag.
Åh, har idag ridit, gått/sprungit 2.5 - 3 km, samt kört 4 km på crosstrainern. Är helt slut just nu, så jag ligger bara i soffan och kikar runt på datorn, medans James Bond står på i bakgrunden, hehe. 
Ha det bäst!

CAMPA

Halloj, allihopa!
Har varit och campat med Maja från igår till idag. Det regnade och blåste hela natten, och vi sov i tält, men det var mysigt ändå.
Ja, och sen har vi fotat, gått runt, spelat volleyboll, fotat lite till, spelat in lite filmsnuttar, nästanbadat, käkat glass, grillat och haft jättetrevligt.
Det var därför jag inte bloggade något igår. :3
Jag kom hem för ett litet tag sedan, men jag är ganska trött så jag ska starta en film tror jag. 
Ha det finfint! ;3

SOMMARLOV

Hallå gott folk! 
Kan ni förstå? Jag har sommarlov! Jag har idag varit i kyrkan och sjungit. Sen har vi käkat glass och fika i klassrummet, tagit lite kort och sen vid 11 så var dagen slut. 
Sommarlovet började med att jag och fina Maja gick och fikade,sen åt vi jordgubbar på torget, och bara hade det mysigt. 
När jag kom hem så möttes jag av blommor, ballonger, en fin hink där jag ska plantera jordgubbar, och lite sånt. :3 
Har även höjt mina betyg i fyra ämnen, så det är jag rätt så nöjd med. :3
Än sålänge så är sommarlovet grymt! ;)
 

Snart så

Åååh, kan inte fatta det. Imorgon har jag sommarlov! :D
Känns så skönt att äntligen få vila lite från skolan. Första veckan ska bestå av sömn. Bara för att ladda upp inför  de nio kommande veckorna.
Och i brist på bilder fick ni några från we ♥ it. :3
 

We're back at the 1800-century

Sony alpha 290 + Sony 18-55mm f/3.5-5.6
Foto, redigering, på bild: Jag

Lekte lite i photshop med en bild jag tog igår. Vad jag gjorde var att jag ökade intensiteten, lade på enhetligt brus, tunnade ut, klart. Inte alls något svårt, men jag tyckte ändå att det blev ganska coolt. 
Är nybörjare på photoshop, men jag ska börja använda det så får vi se hur det blir. :)
Vad tycker ni?

The smell of summer

Sony alpha 290 + Sony 18-55mm f/3.5-5.6

foto, redigering: jag

 

Hej allihop!

Sitter just nu framför datorn och kollar på pll. Har idag inte gjort något speciellt förutom att jag har fotat lite blommor.

Jag var på skolresa från söndag – måndag, alltså i förrgår till igår, och därför bloggade jag inte något.

Vi sov över hos en i klassen och spelade volleyboll, brännboll och lite så.

Har därför haft ledigt idag.

Men jag har inte så mycket mer att säga, så ni får ha det bra!

Hejdå. :)


OVERKLIGT

Åh, kan inte förstå. Igår såg jag Darin Zanyar. Det var helt magiskt, har fortfarande inte förstått att jag verkligen har sett honom. ♥.♥
På den första bilden har jag ringat in vart jag stod, om ni inte förstod det. 
Efter mycket velande, så valde jag att lämna kameran hemma. Vilket jag ångrar grymt mycket. Men men, jag får nöja mig med mobilbilder. 

Mer från utflykten

Här är alltså lite mer bilder från utflykten i helgen.
Sitter just nu och äter frukost, ska sedan göra mig i ordning för att åka iväg på student. :D

Munkängarna - ramslök

Hej!
Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har inte hunnit. Har haft ett matteprov igår, och ett noprov idag, så min lediga tid har gått till att plugga. Noprovet fick jag 35/38 poäng, och det är jag väldigt nöjd med, för att ha varit sjuk i en vecka och missat alla genomgångar. 
Men i alla fall. I helgen så var jag på ett ställe vid namn munkängarna, där det finns någonting som heter ramslök. Det finns på 2 ställen i Sverige bara, tror jag. 
Idag var sista skoldagen för mig den här veckan! Imorgon har jag ledigt för jag ska iväg på student, och torsdag och fredag är vi lediga.
På söndag till måndag ska jag sova över med klassen, så vi får se hur det blir med uppdatering.
Ha det bra!

RSS 2.0