Religion

Hejsan svejsan!
Efter skolan idag så bakade jag semlor, så när mamma kom hem så åt vi det och firade hennes namnsdag. Mormor och morfar var också här, och dom stannade rätt länge. Efter det så var jag tvungen att plugga till prov. Har prov i religion imorgon, det handlar om ortodox tro och Martin Luther, så jag har suttit och pluggat inför det hela kvällen inprincip, därför skriver jag detta inlägg så sent. 
Ha det bra! :)

I'll bet she's beatiful, that girl he talks about

Har skrivit en hemkunskaps-läxa om potatis som ska vara inne imorgon, pluggat på engelskaläxan vi har förhör på imorgon och läst på religon, förbereder mig för prov nu på fredag. Känner mig jätteduktig. 
Bilden var en utav dom seriösa bilderna jag lyckades ta idag.

Today

Älskar onsdagar. Vi börjar med en timma matte, lite segt, sen franska, också rätt segt, men efter det har vi lunch, sen bild, no och musik. Så jag själv tycker att onsdagar går rätt snabbt. Sen är det bara torsdag och fredag kvar, sen är det helg. 
Skulle fota lite självporträtt tänkte jag, men det blev så tråkigt att vara seriös, så jag var oseriös istället. Vilket ni kanske såg på bilden...

Tävling hos Niles

Är med i en fototävling hos Niles.blogg.se för att vinna ett presentkort hos Kamda.se på 150 kr. Var med du med! 
Deltar med den här bilden:
Valde denna bilden för att jag älskar hur solen lyser på henne, hur morrhåren syns och hennes blick. 
Tävlingen HÄR
Kamda HÄR.

Måndag

Tjohej!
Idag är det mådag, för er som inte vet alltså, och skolan har dragit igång. Helgen går väldigt fort. Aja, jag har redigerat lite bilder från promenaden igår, så jag publicerar ett inlägg med det snart. 

Anna

Eftersom jag lade upp bilder på Kasper, så måste jag ju lägga upp bilder på min andra underbara häst Anna. ♥

Kasper

Detta är då min busiga, men underbara fjording Kasper. ♥

Photoshoot

Tjena!
Började med ,att fixa fotostudion igår, och blev klar idag! Har spikat upp en lakan, använder mig av stativ, självutlösare och blixt. Resultatet såg ni ovan. 
Ska ut och gå en sväng med pappa nu, är underbart väder ute! :D

Så sant. ♥

Through my eyes

Älskar att fota närbilder på katter. C:

Glad tjej

Är superglad! Jag var ute och åkte skidor imorses och sen har jag spenderat hela dagen nere i källaren och fixat. Ska nu beställa hem reflexskärm, bakgrunder och sånt och fixa en fotostudio nere i källaren. Hoppas att det blir superbra! :D
Ska beställa från den HÄR sidan. 
Typ sådär glad. ^

I can reach an endless sky

Hallå där! 
Nu är det helg, skönt. Tycker dock att den här veckan har gått väldigt fort. O.O Är förmodligen bara jag som tycker det. Men iallafall, jag har varit och klippt mig idag! Har inte klippt mig på jättelänge och mitt hår var jätteslitet så det är skönt med fräscht hår. :3 Resultatet var på bilden ovanför. Har klippt luggen lite och håret är en bit kortare, men jag är väldigt nöjd! [:

Naw

Hur söta är inte de här minchokladerna jag fick av min faster i efterskott?Väldigt söta!

Inspiration?

Go kväll. Igen. Hehe. :I
Har som vanligt gått i skolan idag, men det är inget intressant som jag vill dela med mig av i bloggen. Därför undrar jag, vad vill ni att jag skriver om? Min träningslista på spotify? Favoritmat? Bilder på mina djur? Ja, ni fattar, skriv vad ni vill. Vill ni att jag har en frågestund? ^_^

Skidåkning

Hallå på er! 
I morses satt jag och pluggade i 4 timmar inför ett so-prov jag ska ha imorgon. Efter det så skulle jag pluggat no, som jag också har prov på imorgon. Men jag kände att jag inte orkade verkligen, så jag tog en sväng ut på skidor med mamma. Och efter det så tog jag mig en kopp varm choklad med grädde i, mums. 
Har nu fått lite ork tillbaka, så nu fska jag ta tag i no. 

Melodifestivalen

Har haft en jättemysig dag med min kusin. Nu ska jag kolla på Melodifestialen, som varenda svensk, typ. Haha. ♥

Allsång

Ska iväg en sväng med min kusin, det var nån allsång, så jag ska följa med. ♥
 

Veckan

Har haft fullt upp hela veckan, så jag har inte hunnit uppdaterat på bloggen. Men i veckan har jag haft sportlov, så ni kanske förstår mig. Jag skrev i måndags, men det var bara den dagen från veckan. I tisdags så var jag i Örebro med Maja, hennes mamma, hennes lillasyster och hennes kompis. Vi shoppade och sedan åkte vi till lek&bus-landet, hihi. ^_^
I onsdags så var min kusin på fyra år, mormor & morfar och min moster här, så vi åkte lite pulka, sen gick vi in och fikade och lite så.
I torsdags (igår), så åkte jag och mamma till Jönköping och spenderade dagen med min storasyster och hennes lilla son på A6 (shoppingcenter) och sen åkte vi hem till henne och busade. På hemvägen så beställde vi kinamat som stod framdukat när pappa kom hem från jobbet. En riktigt bra alla hjärtans dag, och en riktigt bra vecka!
Ska försöka lägga upp bilder, eller kanske en video, på alla saker jag har köpt. 
Imorgon så ska jag med min kusin på nån barn-allsång. ♥
 

Suck

Skrev ett helt blogginlägg om hur vi satt fast längst med vägen (från mobilen), men när jag publicerade så hade hela texten försvunnit, suck.
Aja, jag och mamma skulle åka till Jönköping idag, men värmen i bilen gick aldrig igång, och när vi åkt i 30/40 minuter, så stod det "endjing temperature to high" eller någonting och så började bilen låta och lukta bränt. 
Så där stod vi mitt ute i ingenstans, med en bil utan värme som inte fungerade. Så det blev bärgningsbilen. 
Sen blev det Skövde, för att låna hyrbil...
Nu blir det att krypa ner under en filt med en kopp te och kolla på en film. Fryser fortfarande. 

Tjoho!

Wei! 
Mår mycket bättre nu, så det blir Jönköping imorgon! Hälsa på syster yster, hennes son och pojkvän. Mys. ♥ 
Sen blir det en sväng till A6 också! ;) 

Mitt huvud exploderar snart

God morgon!
Eller ja, för min del är det inte en så bra morgon. Jag vaknade med sprängande migrän och den har inte gått över än. Har dock tagit migräntablett och så, så jag mår lite bättre. Fryser och får inte riktigt upp blod till huvudet när jag har migrän, så jag känner att jag svimmar snart. Hehe, får nog lägga mig ner nu igen. 
Vi får se om jag piggnar till senare idag, då kanske jag skriver något mer. Men nu ska jag gå och lägga mig.
(Bilden tog jag när jag och mamma var ute och åkte bil på kvällen. Jag hade hög slutartid.)

Rådjur

Åh, är överlycklig!
Pappa ropade på mig att jag skulle komma ut i vardagsrummet. Och på baksidan så stod det ett rådjur i hagen. Jag sprang efter kameran och lyckades få några bilder innan det batteriet var urladdat. Jag sprang och satte batteriet på laddning och gick tillbaka in till vardagsrummet. Rätt som det var kom det ett till fram bakom en kulle, så jag sprang och hämta batteriet och satte det i kameran igen. Och det hade hunnit ladda pyttelite så jag fick en bra bild på dem båda till slut. 
I början av december satte jag upp ett mål, och det var att fota ett rådjur i vinter. Och det har jag gjort nu!
Bilderna kanske inte är dem bästa, men jag har zoomat in väldigt mycket, så jag är ändå nöjd med dem.

It's the small things that makes life big

(Nya saker i rummet... Eller ja, jag fick dem för någon månad sen men jag har inte visat dom i bloggen än. ^_^)
God middag! 
När jag loggade in på blogg.se rätt så nyss, så blev jag jätteglad! Statistiken var på topp och jag hade inte delat bloggen på facebook idag. Välkommen hit alla nya läsare. ^o^ ♥
I alla fall, idag så mår jag bättre, fast jag har fortfarande lite huvudvärk. Jag får ta en alvedon, hoppas att det hjälper. 
Min dag ser rätt lugnt ut. Jag har ingenting inbokat, så det blir nog datorn och så får jag se om jag ska göra en cover. 
Låttips? Kommentera isåfall! 
 
 

Fototävling

Är med i en fototävling hos en av mina favoritbloggerskor  Matilda Engdahl. Var med och tävla du med!
För att komma till tävlingen så klicka på bilden ovan. 
 
Jag bidrar med den här bilden:
Jag har massvis med porträttbilder, men jag valde den här bilden för att den förmedlar sån känsla och glädje. Jag tog den hos mormor och morfar i höstas. På bild är det min kusin.
 
Motivation:
Det skulle betyda jättemycket för mig att vinna, då jag har fotograferat och bloggat i över 4 år, fast på olika bloggar. Jag är äntligen nöjd med den här bloggen och sliter verkligen för den, så det vore jätteroligt att få en riktig domän. 
Sen skulle det vara jättekul att någon uppmärksammade det jag gör, och uppskattade det.

Far from the others, close to eachother

Hej! 
Fredag idag, och jag är hemma från skolan. Men jag vaknade med sprängande huvudvärk som inte ville ge sig, så det blev ingen skola för mig idag heller. Men jag har tagit ett bad och mår lite bättre. Nästan fri från febern iallafall, så det är skönt.
På måndag så ska jag förmodligen åka till Jönköping och träffa min storasyster, hennes pojkvän och deras son. Mysigt. ♥
Just nu kollar jag på en gång i Phuket, haha. x3

Hej mitt vinterland

Hej, så här ser det ut hemma hos mig. Träden är alldeles vita och vi har runt 5 dm snö. Så skiner solen på det. Så fint. ♥

Februarisnö

Inte frisk än, alltså vad är det här?
Men iallfall, nu faller det februarisnö i stora flingor. Vi kommer aldrig bli av med snön, i min lilla skog. Snön sen i december ligger fortfarnade kvar. Min katt Knutte sitter och kollar ut på snön, han gillar den verkligen inte. 
Puss

The luckiest girl on the planet

Hejsan!
Hatar att vara neggativ på bloggen, men det är så läget är. Ligger fortfarande i feber och har ont i ryggen, men jag hoppas att det snart blir bättre snart. :)
Eftersom jag inte har något att göra så har jag redigerat bilder hela dagen. Men jag måste plugga nu och sen startar jag nog en film. Vi får se om det blir några mer uppdateringar på bloggen idag. 
Ha det bra!

Ändrade planer

I och med att jag fortfarande ligger i feber så ställde vi in planerna för helgen. Sen hade min systers son också blivit förkyld så vi får ta det nån annan gång.
Istället så blir det att vila upp sig så att jag förhoppningsvis kan gå till skolan på måndag. Det hade tydligen varit över fem stycken borta i klassen idag så jag antar att det är något som går.
Peace ^ω^ ♥

Black & White

Sitter och dricker te och redigerar bilder från när jag var med min underbara vän Hanna, i sommras. Mår bättre idag, men stannade hemma även idag så att jag säkert skulle orka helgen. Storasyster och hennes familj kommer hem på besök, har redan skrivit det men om ni hade glömt menar jag. :3
Hannas blogg här.

RSS 2.0