Only the dead fish follow the stream

Vaknade med sprängande huvudvärk i morses, och hade fortfarande lite feber. Febern går nästan över helt när jag tagit en alvedon, så jag tror att jag ska försöka gå till skolan imorgon, beroende på hur jag känner med huvudet. Missar både dans, sång & ridning nu när jag är sjuk. Hoppas verkligen att jag orkar ta mig upp på hästryggen imorgon... :c
Visar fortfarande bara gamla bilder.

Feber

God morgon, eller ja, man säger ju så. För mig är det egentligen en ganska dålig morgon, tyvärr. Redan på tåget hem från göteborg igår, så kände jag mig rätt hängig. När jag vaknade i morses så mådde jag inte direkt bättre, jag kände mig fortfarande hängig.
Menmen, jag tog på mig jackan för att försöka gå till skolan. Men i hallen fick jag ett blodtrycksfall och jag tog tempen. Jag hade visst 38,1 graders feber, så det var bara att ta av sig jackan och krypa ned i soffan under täcket mitt. 
Har i alla fall den här godingen som tar hand om matte ↑.
(Gamla bilder.)

Min dag

Hallå där!
Började dagen med att äta frukost och efter det gick jag ut och red Anna. Hon gick verkligen superfint idag! ♥
Efter det så tog jag ut min kanin i det fina vädret, och städade hennes bur. Sen hade jag och familjen grillkväll utomhus! Första grillkvällen detta året! :) 
Har nyss kollat på en film vid namn Highlander. Ska nu göra iordning för skolan imorgon.
Ni får ha det så bra! :3 ♥

HAHA

Haha, herre så kul! xD

Kärlek

Gillade verkligen den här bilden i sepia, därför fick det bli så. Har slutat använda det, men jag kanske ska börja använda det igen, tyckte att det var rätt fint. :)
I alla fall, så visar bilden vad jag har gjort idag, ridit. Som sagt, det var jättelänge sen sist, och det var verkligen roligt att komma upp på hästryggen igen! :)

HÄST ÄR BÄST

Gissa vad jag har gjort idag? Jo, jag har ridit för första gången på länge! Först longerade vi Kasper och sen red vi Anna. Har varit en superdag, och bild från när jag red Anna kommer upp snart! ♥

Släkten

Idag kom släkten uppifrån på besök. Dom kom ungefär tio minuter efter att jag kommit hem efter skolan, och jag kan säga att jag blev minst sagt överraskad! Det har varit jättetrevligt! God mat med trevligt sällskap. :D ♥

Torsdag

Tog denna bilden i förrgår, och jag tycker att den är så gó. Han tittade upp precis när han höll på att tugga i sig ett grässtrå. 
Idag är det torsdag, för er som inte vet. Jag har nyss varit på utvecklingssamtal, och jag ska snart åka på kör. Ska slänga i mig lite mat nu, men ni får ha det så bra! :)

Nature

Några av bilderna jag tog igår. Jag var egentligen ute för att fota snödroppar, men det blev lite annat också. ;)
Sitter just nu i soffan och kollar på tv med papi. :)

Lusse

Tog dessa bilder på min syster och hennes familjs katt, Lucifer, i helgen. Så himla gó är han! 
Det kommer snart upp fler bilder från i helgen. :)

Blåser iväg

 
Halloj!
Sitter ute i det fina vädret och bloggar, har min kanin ute. Det blåser verkligen jättemycket, känns nästan som man ska blåsa iväg, hehe. Maja skulle egentligen följt med mig hem idag efter skolan, men eftersom hon var jätteförkyld var hon inte i skolan, därför fick jag åka hem ensam idag.
Jag vet inte om jag ska hitta på något med min andra Maja (haha) ikväll. Vi får se! :)
Menmen, såhär ↑ ser jag ut idag. :3

Snödroppar

Här är det jag egentligen gick ut för att fota, hihi. Känner verkligen att det här är ett riktigt vårtecken. ♥

Black & white cat

God kväll! 
Precis efter att jag hade publicerat mitt förra inlägg, så kom pappa in och berättade att det hade kommit snödroppar nere vid diket hemma hos oss! Jag tog kameran i högsta hugg och gick (eller ja, småsprang) ned till diket för att fota dem. Såklart skulle min katt med och vara framför kameran. Godingen min. ♥ Haha, det var lite kul, för jag försökte fota några koltrastar, men som ni ser på sista bilden, så hade jag en katt som mer än gärna "smög" på dem. ;)
Det kommer mera bilder så fort jag har redigerat! :)

You told me you loved me, so why did you leave me, all alone

Hejsan, hoppsan! 
Har spenderat helgen i Jönköping, först som barnvakt åt min gulliga systerson, och sen firat min systers kille som fyllde 25 år. Har varit en toppenhelg! Hade tyvärr därför inte tid för att blogga i helgen.
Vaknade med värk i musklerna mella nacke och axlarna. Har än inte blivit av med den trots att klockan är 16.31.
Aja, jag har tagit på akutspray, smörja, gladpack och har en varm riskudde på, så jag hoppas att det är bra imorgon. :c Det blir därför ingen dans ikväll, tyvärr. 
Måste bara berätta! Igår på dansen så var vi utomhus, det var superkul, haha! Folk tittade på oss och bilar tutade, det var rätt kul, hehe. x'3

Mys

Ligger i soffan, och ja, bilden säger väl allt... Och så redigerar jag bilder från när jag och Maja fotade, så dom kommer upp så fort som möjligt. :3

I won't give up before i win the fight

Ska dra på kör snart, så vi hörs imorgon. Hihi! C:

Outfit-bild

Tröja - Hollister / Väst - Veromoda / Byxor - Gina tricot
Tjenixen!
Sitter just nu hemkommen från skolan i soffan. Såhär ↑ ser jag ut idag. (Hehe, har precis lärt mig att använda pilar, och det är så kul. x'3). Jag gillar bilden i svartvitt bäst, men eftersom det var en outfit bild så tänkte jag att det var bäst att visa i färg. ;) Vad tycker ni är finast, i färg eller i svartvitt? :)

2013.04.10

Hej!
Sitter just nu och spelar lite på gitarren, antar att jag ska ta tag i engelska-läxan. Jag har inte bloggat på några dagar nu, och det beror väl lite på att jag har haft läxor, och haft dans. Sedan har jag en förkylning hängandes över mig och har jätteont i halsen verkligen. Så, om det blir lite bloggning så får ni ta det. Hehe. Har heller ingen ny bild, så ja. 
Klockan börjar närma sig tio, så jag måste nog ta tag i läxan, hehe. :I
Ha det bra!
Känner mig typ såhär ↑ med bloggningen just nu, har typ ingen inspiration, hehe. x'3

13.04.07

Byxor - Gina Tricot (lånade av Maja) / Linne - Ullared / Jacka - H&M / sjal - Ullared / Mössa - Lindex / Solglasögon - H&M

Sol, te,, choklad & bok

Lånade en bok idag, så direkt efter skolan kokade jag mig lite te och tog med mig mina påskägg och kindermaxi ut på våran veranda och satte mig och läste. Det var riktigt bra fototips, fast det var lite jobbigt att ha skämtade så mycket i boken. T.ex. så skrev han ett helt stycke om en grej, och i slutet skrev han: "Haha, där lurade jag dig! Det finns inga sådana..." och så vidare. Det var lite jobbigt. Men det som var sant, var bra. :)

Hånibåni

Bilder från när jag fotade min underbara kanin, Honey igår. Hon har (som ni förmodligen sett på en annan bild jag lade ut på henne) bara hållt sig under grillen och solat, hehe. Men igår så vågade hon sig på att springa lite. Och hennes jobbiga matte var ju bara tvungen att fota. ^^

Fjärde april

Idag är det den fjärde april, och solen skiner idag med. Idag var första dagen på länge som jag och mina vänner satt ute och solade, var så härligt! Maja ställde upp och var med på bild, så den kommer nedan. Sitter just nu ute i solen och har nyss skrivit lite i no:n som jag missade igår när jag var borta. Slänger in ett snabbt inlägg här, innan jag ska ta och plugga lite franska, och "öka mitt ordförråd"... Hehe, ha det bra! ♥


Vårsol

Hallå där! 
Förlåt för jättedålig uppdatering, men solen har skinit dom sista dagarna av lovet, och jag kände verkligen inte för att sitta inne vid datorn då. Och igår så drog skolan igår. Dock när jag kom hem igår, så mådde jag inte alls bra. Jag hade magkatarr och på det hade jag en väldig förkylning, så jag hade ingen röst igår kväll, på det kom febern. Därför stannade jag hemma från skolan idag, och mår lite bättre. Ska försöka gå till skolan imorgon förhoppningsvis. :) 
Jaja, nog med det negativa! Vilken vårvärme och vårsol vi har! Har faktisk suttit ute och solat i bara linne i några dagar. Sålänge jag har ögonen stängda så kan jag åtminstone låtsast att det börjar likna sommar, men när jag öppnar ögonen så ligger fortfarande snön som ett täcke över gräsmattan. 
Tänkte iallafall bjuda på några bilder från lovet, så dom kommer här. :)
Var ute och borstade på mina godingar i hagen, dock fick jag bara bilder med Kasper som blev bra. ♥
Sen invigde jag och min lilla Honey våren. ♥
Tyck att ramen är töntig om ni vill, jag tyckte i alla fall att den passade min lilla prinsessa! ♥
Ville bara säga tack för att ni har fortsatt att kolla på min blogg, även fast jag bara har skrivit ibland ett tag nu. Jag LOVAR att jag ska försöka bättra mig!

RSS 2.0