Charlie

Min lilla kille växer som bara den!
Han kan redan sitt, början till ligg, och snart tass. Matte är stolt. :')
Ligger fortfarande i feber. Försökte gå till skolan igår, men jag hade jag kände mig jättehängig, så jag åkte hem. Hade 38.2 graders feber när jag kollade. Så idag stannade jag hemma. Är verkligen jobbigt att missa i skolan, har redan varit borta 5 dagar.
Var inne på vårdcentralen i måndags, fick ta blodprov, men de hittade inget fel på mig. Vill gärna veta vad det kan vara, då jag inte har något annat än feber och är jättehängig.
Hoppas jag mår bättre imorgon i alla fall. :) 
Ska lägga mig och titta på glee nu, bye.

Sommaren 2013

Har aldrig gjort nåt riktigt inlägg från denna sommaren. Här får ni i alla fall några. Den första bilden är från ett ställe, vid min farmor och farfar, den andra bilden är på farmor och farfars katt. 
De bor i en liten by i  södra Gästrikland, precis brevid Dalälven. Det är verkligen jättefint där. 
Den tredje bilden är på min systerson, en dag när vi var på stranden, och den sista bilden är på min syster & systerson som klappar Anna.
Orkar inte lägga ut mer just nu, för jag har nämligen hög feber, och har haft det tre dagar nu. Ska titta på Pretty little liars nu, sen tror jag att jag ska vila ett tag...

Andra september

Bryter trenden och skriver ett inlägg den andra september istället för den första september. 
Kom nyss hem från dansen. Var min första danslektion sen i juli. Känns jätteskönt att vara tillbaka igen.
Ursäkta att jag inte bloggat på en vecka. Min statistik har sjunkit den senaste veckan men jag har helt enkelt inte haft något att blogga om. Kan inte lova att det kommer att bli bättre, men jag ska försöka. :)

RSS 2.0